Natti natti

Nu blir de film med älsklingen sedan sängen, puss godnatt! ;)

love u all!


måndag


Hej på er alla glada! ;)  (ni som är det , haha)

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och sitter hemma i mjukisar. Idag regnar de så in i ... så jag tvingade min pappa att hämta mig (min personliga taxi chafför) Så nu ska jag ta en cappuccino så jag blir lite pigg och ta en liten plugg timme, är så hilma mkt man ska hinna med nu på slutet av terminen. Men jag uppdaterar mer senare ;)



 

 

oj .. ;)

 

love u all!




Nu måste jag skärpa mig!

Nej nu har jag inte uppdaterat något den här helgen! Nu måste jag fan skärpa mig! Från och med nu ska jag uppdatera minst 3 ggr per dag. Aja, jag kan iaf berätta vad jag gjort i helgen ;)


LÖRDAG:
Var jag på bio med mina tjej kompisar Erica, Viktoria, Alice, Elin, Bella och Malin. Vi såg Sex and the City 2 and I loved it! :D jag verkligen ÄLSKAR Sex and the City! ♥



Utanför salongen, närmast: elin, bella malin (:




SÖNDAG
: Firat min mamma och mormor och varit med min älskling.


Lite bilder på hur jag såg ut idag:




Smycken





rosa öronhänge






;)



love u all!


Fredag (:

Äntligen fredag! Ska bli så skönt med helg. Förlåt för dålig uppdatering idag, men igår som jag hos pojken min och hans data är knäpp, så det blev inget skrivande. Sen var jag i skolan och efter skolan va jag tvungen att lägga mig i solen :D men nu ska jag plugga lite till sen får jag se vad jag gör sen ikv, festa kanske .. ? ;)





love u all


Mot Pojkvännen

Nej nu har jag pluggat klart för idag, nu ska jag hem till Nikki ;) (för er som inte vet är det min underbara pojkvän)
Vi ska se Kniven mot strupen, för han älskar kock program, kan kanske bero på att han går hotell Resturang ;) Haha. Vet inte om jag hinner uppdatera något mer, men jag hoppas på de. Annars ses vi im!




Älskar honom grymt mkt!

 

love u all! ♥



Såklart ..

Fint väder sa jag va? Inte längre .. Hann sitta i en kvart i solen och sen kom massa regnmoln :( Hatar när sånt händer, aja då blir de tillbaka till pluggandet bara ..




usch ..



love u all! ♥


Hemma igen

Fick nyligen reda på att våran matte lektion var inställd så jag har håla nu till halv 2! :D Såå skönt. Så nu ska jag äta lite frukost för de hann jag inte i morse sen ska jag plugga och sitta ute och sola. De är ju skit fint väder så då måste man passa på ;)


Min Frukost: Vatten, kiwi, mandarin, silica och en multivitamin.

Nyttigt ska de vara nu till sommaren ;)

 

love u all!


Som vanligt ..

Just nu sitter jag i skolan som vanligt och hoppas att den här långa dagen ska sluta fast sen när jag kommer hem kommer det ändå ligga en stor bunt läxor som väntar på mig ..

JAG VILL HA SOMMARLOV!!






love u all! ♥




Då va de min tur då (;


Då var de alltså min tur att skaffa blogg ;) Har alltid velat göra de men jag har aldrig orkat ta itu med de. Aja nu har jag iaf gjort de men den är ABSOLUT inte klar! Har massa saker som ska göras om men den får duga för nu ;)



(Hemma hos en kompis i sthlm)



love u all! ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0